|
 

Exposició Fotogràfica " Somnis"

Del 12 de novembre de 2018 a les 17:00 al 17 de novembre de 2018

De dilluns a divendres de 17 a 20h i dissabtes de 10 a 13h, el Forn Romà de Sant Vicenç dels Horts

Del 8 al 30 de novembre, el Forn Romà de Sant Vicenç dels Horts acull l'exposició fotogràfica "SOMNIS" a càrrec del fotògraf Toni Molero.

 

SOMNIS forma part d'una idea que ara comença a ser una realitat.

L'exposició, en gran part, consta de retrats de persones de l'entorn del fotògraf, conegudes o no. Les eines utilitzades en aquest projecte (excepte les imatges de color) són càmeres de mig i gran format amb pel•lícula de blanc i negre. Tot el procés és manual i això li permet a l'autor de l'exposició sentir emocions úniques que altres mitjans digitals no poden.

El missatge de l'exposició que s'ha volgut transmetre és la consciència dels anhels i somnis que, en moltes ocasions, ens uneix com a éssers humans que vivim en un mateix entorn.

Donar sentit a paraules com VIURE, CONVIURE, REFUGI, LLAR, SALUT, EMPATIA, TREBALL, ALIMENTACIÓ, ESTIMAR, PAU, SOSTENIBILITAT, FUTUR, SOLIDARITAT, EQUILIBRI, EDUCACIÓ, FAMÍLIA, FELICITAT, ... i d'altres que ens ajuden a crear un espai més humà i digne en un entorn sostenible per a nosaltres i sobretot per a les properes generacions.

 

Organització: Ajuntament

A càrrec: del fotògraf Toni Molero.

Last update 06.11.2018 | 13:27

Agenda