|
 

Apps

Les aplicacions de mòbil de Sant Vicenç dels Horts

L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts té a l'abast de la ciutadania fins a quatre aplicacions de mòbil diferents, que ajuden a acostar la informació i a millorar els serveis.  

SIAC

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts posa a l’abast dels ciutadans una aplicació per a telèfons mòbils i tauletes que permetrà evitar cues quan s’hagin de fer tràmits al consistori. L’aplicació, que és gratuïta i ja està disponible per a Android i Iphone, permet consultar en temps real quantes persones estan al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC) fent tràmits o el temps aproximat que caldria esperar si s’hi va en aquell moment. Es tracta d’un sistema pioner, que dóna la informació necessària al ciutadà perquè pugui gestionar el seu temps i decidir si vol fer els tràmits llavors o esperar a un altre moment.

L’aplicació també permet demanar cita prèvia virtualment, de manera que el ciutadà pugui triar el dia que millor li vagi sense necessitat d’anar a l’Ajuntament prèviament. Un cop sol·licitada, a més, el sistema dóna l’opció de poder consultar des del mateix mòbil les cites demanades.

Un altre dels serveis destacats que proporciona aquesta nova aplicació és la possibilitat de treure el tiquet de torn des del mòbil per anar el mateix dia. L’usuari que ha decidit que aquell dia anirà a l’oficina, pot treure el tiquet des del telèfon i quan arribi s’haurà estalviat 10 minuts d’espera respecte de la cua existent en aquell moment.

També dóna informació de servei, ja que permet saber a través de geolocalització quina és l’oficina que queda més a prop de l’usuari i on es poden fer els diferents tipus de tràmits.

Amb aquesta aplicació el ciutadà podrà:
- Consultar la localització de l’oficina d’atenció ciutadana més propera.
- Consultar els serveis del SIAC i la cua d’espera en temps real.
- Demanar cita prèvia i obtenir el tiquet al mòbil sense necessitat d’extreure el paper de la màquina.
- Demanar un tiquet virtual per anar a qualsevol moment del dia i així estalviar-se 10 minuts d’espera.
- Gestionar i consultar les cites que hagi demanat

Disponible per Android. Descarregar aquí

Disponible per iPhone. Descarregar aquí

 

SANTVI BUS

L’Ajuntament disposa de Santvi Bus, una aplicació per a telèfons mòbils, dirigida als usuaris de bus del municipi. L’aplicació permet consultar el temps d’espera del bus a les parades, quina és la connexió amb la resta de mitjans de transport i altres informacions d’interès per a l’usuari. 

L’aplicació et mostra la informació d'arribada en temps real i les localitzacions dels autobusos. Altres serveis: 

- Pots planificar la teva ruta en temps real, igual que els sistemes de navegació per a cotxes
- Pots consultar el temps d'arribada a la parada de l'autobús. Col·loca el mòbil davant de la marquesina i gaudeix de tota la informació en temps real.
- Accedeix a actualitzacions constants del servei de transport públic.

Disponible per Android. Descarregar aquí

ACTUALITAT

Amb la nova aplicació dels mitjans, els ciutadans podran estar informats al moment de les últimes notícies municipals.També podran consultar l'agenda municipal per conèixer els pròxims esdeveniments i els seus detalls: lloc, horari, etc. L’aplicació permet, a més, reproduir vídeos i àudios de Ràdio Sant Vicenç relacionats amb el municipi. En definitiva, permet portar a la butxaca la informació i l'agenda municipal. 

Disponible per Android. Descarregar aquí 


RÀDIO SANT VICENÇ

Per als amants de la ràdio, hi ha una aplicació específica, on es pot trobar tota la programació de l'emissora, es pot escoltar la ràdio en directe i recuperar programes amb la ràdio a la carta. També es poden consultar les notícies de Sant Vicenç dels Horts, la previsió metereològica i seguir el timeline de twitter. 

Disponible per Android. Descarregar aquí 

Disponible per iPhone. Descarregar aquí

Last update 24.11.2014 | 10:53