|
 

Del 8 a 15 d'abril, exposició pública del cens electoral per a les Eleccions Municipals i al Parlament Europeu del 26 de maig de 2019

Dimecres, 3 d'abril de 2019 a les 13:54
  • La llista es podrà consultar al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC), situat a la planta baixa de la Casa de la Vila

Els ciutadans de Sant Vicenç dels Horts podran consultar a partir de dilluns les llistes del cens electoral per comprovar que les seves dades són correctes per poder votar a les Eleccions Municipals i del Parlament Europeu del proper 26 de maig.

Aquesta consulta es podrà realitzar del 8 al 15 d’abril, ambdós inclosos, al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC), ubicat a la planta baixa de la Casa de la Vila, a la plaça de la Vila, 1, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dilluns a dijous també de 16:30 a 18:00 h.

En cas de trobar algun error a les dades, els vicentins i vicentines ho poden comunicar directament al SIAC. Es recomana especialment comprovar les dades del cens a les persones que voten per primer cop i a les que han canviat recentment de domicili i de lloc d’empadronament.

En cas d’haver d’exercir el vot per correu, caldrà que el ciutadà ho sol•liciti a la Delegació Provincial de l’Oficina del Cens Electoral, mitjançant qualsevol oficina del servei de Correus, des d’avui i fins a 10 dies abans de les eleccions.

La campanya electoral durarà quinze dies, iniciant-se a les 0 h del divendres 10 de maig i finalitzant a les 24 hores del divendres 24 de maig.

Els electors poden consultar les dades inscrites en el Cens Electoral.

Addicionalment, els electors també poden consultar, sense necessitat de posseir el certificat digital, la dada de la mesa i local electoral al que els correspon votar, per diferents criteris de cerca aportant com a dades obligatòries la província, el municipi i la inicial del primer cognom, a través d'aquest enllaç .

Last update 05.04.2019 | 15:20