|
 

Recull d'imatges de la Firaestoc, Firatapes, Firaesport i la Desfilada de Moda

Dilluns, 8 d'abril de 2019 a les 13:50

Gastronomia, comerç, activitats esportives i la tradicional Desfilada de Moda a la plaça de la Vila han tingut lloc aquest cap de setmana a Sant Vicenç dels Horts

Vicentins i vicentines van tornar a gaudir de la triple cita comercial, gastronòmica i esportiva de la Firaestoc - Firatapes - Firaesport aquest cap de setmana. El programa d’activitats es va iniciar dissabte a la tarda amb la Firatapes, a la plaça de la Vila. Diumenge s’hi van sumar durant tot el dia la Firaestoc i la Firaesport, als carrers de Vila Vella i a la pista polivalent de Francesc Macià, respectivament. La jornada es va tancar amb la tradicional Desfilada de Moda, organitzada per la Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts.

Malgrat la presència de la pluja en alguns moments del cap de setmana, Sant Vicenç dels Horts ha gaudit un cop més de l’edició de primavera d’aquesta tradicional cita que serveix d'aparador i tast del comerç vicentí. En aquesta pàgina hi trobareu un ampli recull d’imatges dels millors moments de la Firaestoc - Firatapes - Firaesport 2019.

Last update 09.04.2019 | 10:12