|
 

'El bus de la FP' es posa en marxa per visitar els instituts de Sant Vicenç dels Horts

Dijous, 11 d'abril de 2019 a les 14:05

L’11 i el 12 d’abril, 260 alumnes dels instituts de Sant Vicenç, Pallejà, Vallirana, Cervelló i Torrelles tindran l’oportunitat de conèixer l’oferta d’FP dels instituts Salesians i Gabriela Mistral

‘El Bus de la FP’ és una iniciativa dels instituts de Sant Vicenç dels Horts que disposen de cicles formatius. Els dies 11 i 12 d’abril, 260 alumnes de vuit instituts diferents de Pallejà, Vallirana, Cervelló, Torrelles de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts tindran l’oportunitat de conèixer l’oferta d’FP dels instituts Salesians i Gabriela Mistral. Durant dos matins, podran conèixer de primera mà els centres, les aules i el dia a dia dels cicles formatius que s’imparteixen als instituts vicentins.

La jornada començarà a les 9 h i s’allargarà fins a les 13:30 h, aproximadament. Els estudiants rebran una xerrada general sobre la FP i també xerrades específiques dels cicles formatius, així com visites als tallers i instal·lacions corresponents.

Aquesta jornada de portes obertes sorgeix a proposta dels instituts del municipi i pretén arribar a un ampli ventall d’estudiants de l’entorn de Sant Vicenç que no disposen de FP. L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts col·labora amb l’organització d’aquesta iniciativa i facilita el desplaçament dels estudiants, posant a la seva disposició un servei d’autocar gratuït.

Preinscripció als cicles formatius
Del 14 de maig al 7 de juny, serà el moment de fer la preinscripció per cicles formatius tant de grau superior com mitjà. Els dos instituts de Sant Vicenç que imparteixen FP, Salesians i Gabriela Mistral, tenen una àmplia oferta de graus superior i mitjans: 11 cicles formatius de 7 famílies professionals d’àmbits molt diversos. També experiència en formació dual, amb una gran part de l’aprenentatge basada en les pràctiques a empreses.
Consulta el calendari de preinscripcions per al curs 2019-2020 en el següent enllaç.

Last update 11.04.2019 | 14:13