|
 

Recull gràfic de la presentació oficial de la Setmana Santa 2019

Dilluns, 15 d'abril de 2019 a les 11:04
  • Una vintena de propostes completen el programa d’activitats, organitzat entre l’Ajuntament, el Cos de Portants del Sant Crist i la Cofradía del Santísimo Cristo de la Salud y de Nuestra Señora de la Soledad
  • El 12 d’abril es va fer la presentació oficial a la plaça de la Vila, amb el pregó de l’escriptora vicentina Carme Via Sala

Enguany el programa d’activitats de la Setmana Santa de Sant Vicenç dels Horts inclou una vintena de propostes, entre processons, representacions teatrals i musicals, etc. Al document adjunt podeu consultar el programa complet de Passió x Setmana Santa.

Des del lateral d’aquesta notícia podeu accedir als diferents arxiu s sonors i fotogràfics de la Setmana Santa vicentina que ja han tingut lloc. Durant els pròxims dies aquest recull s’anirà ampliant amb més material gràfic.


Des del segle XVI

La Setmana Santa té una llarga i diversa tradició a Sant Vicenç, la qual es remunta al segle XVI. Dos esdeveniments són especialment remarcables. D’una banda, l’Auto Sacramental que organitza el Cos de Portants del Sant Crist, l’única representació a Catalunya que encara es fa dins d’un centre de culte en actiu. De l’altra, la multitudinària processó del Dijous Sant, organitzada per la Cofradía del Santísimo Cristo de la Salud y de Nuestra Señora de la Soledad.

Last update 15.04.2019 | 13:52