|
 

Aprovades noves places per a la Policia Local de Sant Vicenç dels Horts

Dimecres, 24 d'abril de 2019 a les 21:49
  • L’anterior convocatòria de tres agents va quedar deserta i la Junta de Govern Local ha obert una nova convocatòria
  • En total, la incorporació de 10 agents permetrà cobrir les vacants existents i completar la dotació de la plantilla del cos fins al màxim de 33 agents

La Junta de Govern de l’Ajuntament ha tornat a aprovar una nova convocatòria de les tres places d’agent de la Policia Local que estaven reservades a la mobilitat interadministrativa (policies que exercien en altres municipis), ja que les persones aspirants no van superar la fase de les proves psicotècniques i l’entrevista personal.

També és en marxa el procés de selecció per cobrir quatre places vacants més. Aquest procediment acabarà cap al 10 de maig. Aquesta convocatòria també servirà per constituir una borsa de treball, d’on és previst contractar tres agents que cobriran les places que han deixat vacants policies que s’han traslladat a altres municipis. En total, és prevista la incorporació de fins a 10 efectius a la Policia Local a partir de l’1 de juny.

Una vegada finalitzat aquest procés de selecció, l’Ajuntament tindrà 33 agents operatius (tota la plantilla orgànica), sis caporals operatius amb dos vacants que es volen convocar durant aquest any, dos sergents operatius més una plaça vacant, dos sotsinspectors i un inspector. En total, 47 efectius.

Last update 24.04.2019 | 21:50