|
 

L'últim Ple del mandat votarà l'aprovació inicial de l'ordenança per implementar el Procediment Administratiu Comú

Divendres, 26 d'abril de 2019 a les 13:03

• Es tracta de la normativa que ha de permetre regular tota la interacció entre ciutadania i Ajuntament per mitjans electrònics
• Durant la sessió també es pretén aprovar el reglament de la residència de gent gran municipal

Dilluns se celebrarà l’últim Ple del mandat. La sessió preveu votar l’aprovació inicial de l’ordenança per implementar el Procediment Administratiu Comú. Es tracta de la normativa que ha de permetre regular tota la interacció entre ciutadania i Ajuntament per mitjans electrònics. La sessió de dilluns també votarà l’aprovació del reglament que ha de regular el funcionament de la residència de gent gran i el centre de dia. Es tracta del document que estableix el funcionament, serveis i places del futur equipament.


També es previst votar al Ple el conveni amb altres ajuntaments de la vall baixa de la comarca per crear la Comunitat de Municipis SETde30, per tal de promoure conjuntament l'economia i el turisme a la zona.
Pel que fa a les mocions presentades pels partits, destaca la proposta de resolució presentada per JuntsxSVH, PSC, SVHSP, ICV-EUiA i la regidora no adscrita en representació de la Fundació Bayt Al-Thaqafa pel dret a vot de les persones estrangeres. També hi haurà una presentada per JuntsxSVH i PDeCAT en nom del CDR per denunciar la situació dels activistes Tamara i Adrià Carrasco.

 

Participació al Ple

El Ple començarà a les 19 h, un cop acabada l’audiència pública, que començarà a les 18 h. L’audiència és oberta a la ciutadania i als mitjans de comunicació. Hi haurà un primer espai d’una hora perquè els veïns i veïnes s’adrecin al consistori sobre qualsevol qüestió. En aplicació del Reglament de Participació Ciutadana, els assistents disposaran de 5 minuts d'exposició i de 3 minuts de rèplica a la resposta del consistori.
Tot i així, es manté el dret d'intervenció en qualsevol dels punts de l'ordre del dia de la sessió de Ple. Com estableix el Reglament, es podrà sol•licitar intervenir en qualsevol dels punts en cas de tenir-hi una afectació o interès directe, adreçant una petició per escrit fins al dia abans de la celebració del Ple. Addicionalment, al final de la sessió hi haurà un altre torn de paraula, limitat a preguntes sobre el contingut de l'ordre del dia. Com fins ara, per fer ús d'aquest torn no caldrà sol•licitar-ho amb anterioritat.

Tant l’audiència pública com el Ple municipal es faran a la Casa de la Vila i es podran seguir en directe a Ràdio Sant Vicenç (www.radiosvh.info i 90.2 FM).

Last update 26.04.2019 | 13:05