|
 

Ràdio Sant Vicenç organitza quatre debats electorals per a les municipals

Divendres, 26 d'abril de 2019 a les 22:09

• La programació especial de l’emissora local comença el 30 d’abril

Ràdio Sant Vicenç prepara una àmplia cobertura informativa de la precampanya i campanya electoral dels comicis municipals convocats pel 26 de maig.

L’emissora municipal preveu celebrar tres debats electorals temàtics i un debat de caps de llista. Tots els debats es faran a l’auditori del Molí dels Frares, a les 19 h. En el cas dels debats temàtics, comptaran amb preguntes del públic assistent. Les dates escollides són:

- Debat sobre ciutadania: 30 d’abril
- Debat sobre promoció econòmica: 2 de maig
- Debat sobre territori i medi ambient: 7 de maig
- Debat de caps de llista: 22 de maig

Durant la campanya electoral, Ràdio Sant Vicenç també preveu entrevistar les persones que encapçalen les llistes electorals. A més, l’informatiu ‘Sant Vicenç al dia’ incorporarà una secció diària per repassar els diferents programes electorals. Aquesta àmplia cobertura informativa culminarà el 26 de maig, amb un programa en directe que seguirà el recompte de les votacions a partir de les 20 h.

Un cop més, en la cobertura informativa de la campanya de les eleccions municipals, Ràdio Sant Vicenç aplicarà únicament criteris periodístics, sota els principis de pluralisme i neutralitat informativa, amb l’objectiu de garantir el dret de la ciutadania a rebre informació veraç. En aquest sentit, l’emissora municipal té previst informar sobre les candidatures actives al municipi, amb independència de la seva representació actual a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. Això és possible gràcies al consens de les diferents forces polítiques vicentines que, tal i com ja va passar al 2015, han acceptat el pla de cobertura informativa proposat per Ràdio Sant Vicenç. Fa quatre anys, el Ple municipal va aprovar per consens una moció “en defensa de la llibertat de premsa, el dret d’informació i en contra dels blocs electorals”.

Last update 26.04.2019 | 22:13