|
 

L'últim Ple del mandat votarà el conveni amb el Consell Comarcal sobre control de mosquits

Dimarts, 14 de maig de 2019 a les 14:56
  • L’acord ha de servir per concretar la campanya de control de mosquits d’aquest any a Sant Vicenç dels Horts

L’últim Ple municipal del mandat se celebra aquest dijous, 16 de maig, i servirà per votar el conveni entre l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Hortsi el Consell Comarcal del Baix Llobregat per a la realització de les activitats de control de mosquits durant aquest any. L’objectiu del conveni és concretar la campanya de control de mosquits a Sant Vicenç dels Horts i la participació econòmica de l’Ajuntament,que hi aportarà 8.000 euros.

Participació al Ple

El Ple començarà a les 19 h, un cop acabada l’audiència pública, que començarà a les 18 h. L’audiència és oberta a la ciutadania i als mitjans decomunicació. Hi haurà un primer espai d’una hora perquè els veïns i veïnes s’adrecin al consistori sobre qualsevol qüestió. En aplicació del Reglament de Participació Ciutadana, els assistents disposaran de 5 minuts d'exposició i de 3 minuts de rèplica a laresposta del consistori.

Tot i així, es manté el dret d'intervenció en qualsevol dels punts de l'ordre del dia de la sessió de Ple. Com estableix el Reglament, es podràsol·licitar intervenir en qualsevol dels punts en cas de tenir-hi una afectació o interès directe, mitjançant una petició per escrit fins al dia abans de la celebració del Ple. Addicionalment, al final de la sessió hi haurà un altre torn de paraula, limitata preguntes sobre el contingut de l'ordre del dia. Per fer ús d'aquest torn no cal sol·licitar-ho amb anterioritat.

Tant l’audiència pública com el Ple municipal es faran a la Casa de la Vila i es podran seguir en directe a Ràdio Sant Vicenç (www.radiosvh.infoi 90.2 FM).

Last update 14.05.2019 | 15:05