|
 

L'Àrea Metropolitana de Barcelona lliura a l'Ajuntament el projecte de rehabilitació de les cobertes de l'edifici municipal de Can Coll

Divendres, 17 de maig de 2019 a les 11:37

• L’obra, amb una estimació inicial de 356.000 euros (IVA inclòs), l’executarà l’ens supramunicipal
• L’actuació servirà per protegir l’edifici de la pluja i evitar l’esfondrament de la teulada

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha presentat a l’Ajuntament el projecte necessari per substituir la coberta actual, que presenta deficiències importants. L’obra, que serà executada per la pròpia AMB, té un pressupost inicial de 356.000 euros (IVA inclòs).
L’actuació servirà per protegir l’estructura de l’edifici de la pluja i evitar l’esfondrament de la teulada. El pressupost és estimatiu mentre no s’acabi de redactar el projecte d’execució complet.

Avantprojecte de la nova seu de la Policia Local
D’altra banda, l’ens municipal ha fet arribar al consistori l’avantprojecte per instal·lar, precisament a Can Coll, la seu de la Policia Local. Aquesta proposta s’ha treballat conjuntament amb la Policia Local per dissenyar-la en funció de les seves propostes i necessitats. L’AMB redactarà el projecte executiu i també executarà les obres.
Segons es detalla als plànols, la planta baixa de Can Coll disposarà de recepció, una Oficina d’Atenció a la Ciutadania, diversos despatxos, una sala d’actes i briefing i una zona de treball per a especialitats. També hi haurà els vestidors i la zona de descans.
A la primera planta, s’ubicaran més despatxos i una zona d’oficines per als departaments de Mobilitat i transports i de Protecció Civil i amb sales de reunions.

Last update 17.05.2019 | 11:52