|
 

'De la vía para arriba', presentació del documental participatiu del barri de Sant Josep

Dimarts, 11 de juny de 2019 a les 15:35

• El pla comunitari Implica’t per Sant Josep presentarà el dijous 13 de juny, a les 18 h, el documental fet per veïns i veïnes del barri dins del projecte “GenerAccions”, a l’auditori del Molí dels Frares

El projecte “GenerAccions” és fruït del treball conjunt, des de fa quatre anys, entre el veïnat, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Diputació de Barcelona. Aquest projecte s’emmarca dins del Pla Implica’t per Sant Josep, un espai de trobada pels veïns i veïnes que volen treballar per millorar el seu barri amb diferents iniciatives. De la vía para arriba és el títol del documental que el projecte “GenerAccions” ha desenvolupat després de gairebé dos anys de feina. La presentació d’aquest treball col•lectiu tindrà lloc a l’auditori del Molí dels Frares el dijous 13 de juny a les 18 h.

L’objectiu de “GenerAccions” consisteix en facilitar la interacció positiva entre persones d’edats i realitats diferents, en aquest cas, a través de la creació d’un documental participatiu. El propi grup de treball d’aquest documental va escollir el tema de l’Escola Mare de Déu del Rocio com a nucli del seu guió, ja que permetia parlar del barri i de la seva gent. Al documental també es fa palesa la voluntat dels veïns i veïnes de mostrar l’energia que moltes persones estan posant al seu barri amb l’únic interès de millorar-lo.

El veïnat del barri de Sant Josep ha tingut un paper clau en aquest projecte, que també compta amb la participació i els testimonis d’altres persones, com per exemple la directora de l’escola Mare de Déu del Rocio, antics alumnes, mares de l’escola, el Centre Diari Sant Josep, educadors de carrer... Les entitats El Parlante i Càmares i Accions, amb una llarga trajectòria en l’àmbit audiovisual, han estat les encarregades de guiar al grup de treball.

Last update 11.06.2019 | 15:58