|
 

Tot a punt per celebrar les processons de Dijous Sant i Divendres Sant

Dijous, 28 de març de 2013 a les 11:28

L'alcalde, Oriol Junqueras, farà dissabte una conferència sobre els orígens socioculturals de la Setmana Santa a Sant Vicenç dels Horts.

Les saetes tornaran a sonar aquesta nit als carrers de Sant Vicenç dels Horts en honor del Santísimo Cristo de la Salud i Nuestra Señora de la Soledad. Vicentins i visitants d’arreu es retrobaran amb les veus de Diana Navarro, María Carrasco, Sandra Cabrera, Virginia Vargas, Inés de Barbate, Juan Antonio, José Antonio Escribano i Ricardo Peñuela. La processó sortirà del Poliesportiu Municipal Sant Josep a les 21.30 h, acompanyada per les bandes de música Ciudad de Teruel i Ciudad de las Roses de Sant Feliu de Llobregat.

Demà agafa el relleu el Cos de Portants del Sant Crist de bon matí. Començaran el dia amb el Via Crucis (8 h). A la tarda hi ha prevista la desfilada dels Armats pels carrers del centre de la població (16.30 h), una exhibició i l’arenga del Centurió. A mitja tarda l’activitat es traslladarà a la Societat Cultural La Vicentina, on es representarà l’Auto Sacramental i hi haurà un concert de les bandes participants a la Processó de Penitència. Ja de nit, a les 21 h, començarà la Processó de Silenci del Sant Crist amb els passos de l’Hort, de l’Assotament, de l’Ecce Homo, de Natzaret, de la Mare de Déu dels Dolors, de la Soledat i del Sant Sepulcre.

Les activitats de Passió x Setmana Santa acabaran dissabte, amb una xerrada de l’historiador i alcalde Oriol Junqueras sobre els orígens socioculturals de la Setmana Santa a Sant Vicenç dels Horts (Forn Romà, 12 h).

Podeu consultar les activitats previstes i l’itinerari de les processons a l’arxiu que trobareu al lateral d’aquesta notícia.

Last update 05.04.2013 | 13:37