|
 

Inscripcions obertes per a la II Jornada Empresa i Territori

Dijous, 25 de juliol de 2019 a les 16:29
  • Els agents econòmics de la ciutat tenen una cita el proper 19 de setembre per aprofundir els coneixements sobre arrelament al territori i comunicació corporativa
  • Les inscripcions es poden realitzar en aquest enllaç

Amb l’objectiu de donar a conèixer la importància per a les empreses dels valors d’identificació amb el territori, així com saber incorporar-los en la gestió empresarial i comercial i en la comunicació corporativa, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts dedicarà la II Jornada Empresa i Territori a aquestes temàtiques. En l’acte no només s’exposaran teòricament aquests conceptes, sinó que també hi haurà ponències amb casos reals d’èxit i es donaran claus per a la viabilitat i l’oportunitat de negoci d’un projecte empresarial i comercial identificat amb el territori, a més de la importància d’un bon pla de comunicació d’aquest projecte.

Tot plegat serà el dijous 19 de setembre de 13.30 a 15 h a l’auditori del Molí dels Frares. Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar en aquest enllaç .

La jornada s’iniciarà amb la inauguració oficial, a càrrec de Xavier Gómez, regidor de Promoció Econòmica, i tot seguit hi haurà la primera ponència sobre els valors corporatius d’una marca arrelada al territori. Serà a càrrec de diversos tècnics/ques de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, que explicaran als assistents com oferir una millor atenció personalitzada als clients/es, la rellevància de l’ús de la llengua catalana com a valor diferenciador i vinculador, i la incorporació d’aquests valors en la gestió comercial i empresarial.

Després hi haurà l’exposició de dos casos d’èxit, de la mà de responsables de les empreses Ametller Origen i Abacus, que han implementat aquest tipus de projectes. En acabar, hi haurà la taula rodona entre els mateixos responsables per tal de reflexionar sobre la gestió de la comunicació per a posicionar la marca.

Finalment, l’Alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, farà la cloenda de l’acte i al jardí de l’equipament hi haurà un pica-pica per a tots els assistents, elaborat per diversos restauradors i restauradores de la ciutat.

Last update 25.07.2019 | 17:13