|
 

L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts notifica que dona per finalitzades les relacions amb l'Associació de Municipis per la Independència

Dilluns, 29 de juliol de 2019 a les 11:53
  • L’alcalde Miguel Comino vol “prioritzar les despeses en l’àmbit municipal” i recorda que una sentència “fa absolutament impossible” pagar cap quota a aquesta entitat

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha notificat a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) que dona per finalitzades les relacions amb la seva entitat. Des del Consistori, l’alcalde Miguel Comino ha assegurat que vol “prioritzar les despeses en l’àmbit municipal” i ha recordat a més que hi ha una sentència judicial que “fa absolutament impossible” complir amb el pagament de les quotes de l’AMI.

El Consistori va aprovar la seva adhesió a l’AMI al setembre de 2012. Al mandat 2015-2019 es va preveure al pressupost municipal una aportació econòmica de 2.231 euros anuals per pagar la quota a aquesta associació. Els pagaments de les factures, però, mai s’han fet efectius.

L’actual configuració de l’Ajuntament, governat per PSC-Sant Vicenç en Positiu, és desfavorable als principis de l’AMI i per aquest motiu no es reservarà cap partida pressupostària al pagament de la quota. Atesa la manca de voluntat política del Consistori i la impossibilitat de complir amb el deure d’abonar la quota corresponent, ja s’ha notificat a l’entitat que no emeti més factures ni cap altra comunicació relacionada amb el fet de ser associat.

Last update 29.07.2019 | 11:54