|
 

El govern aprova els ajuts pel jovent d'estudis postobligatoris

Dilluns, 29 de juliol de 2019 a les 13:34
  • A principis de setembre s'obrirà el període per a sol·licitar aquestes beques, que tenen per objectiu donar suport als i les joves que vulguin continuar estudiant més enllà de l’ESO

La Junta de Govern ha aprovat una nova convocatòria de beques per a estudiants, que volen contribuir al finançament de diverses despeses dels alumnes de Sant Vicenç dels Horts matriculats en el primer curs d’estudis postobligatoris durant el curs escolar 2019/2020. L’import de la convocatòria és de 15.000 euros.

En concret les beques han d’anar destinades a pagar:

- Despeses de transport públic o despeses de transport privat.
- Drets de matrícula.
- Material (llibres, calculadores i ordinadors personals) i d’altres materials i eines específics necessaris per a portar a terme els estudis.
- Sortides pedagògiques aprovades pel Consell del Centre.

Podrà optar a aquestes beques l’alumnat de fins a 22 anys que vulgui continuar estudiant després d’acabar l’ESO fent programes de formació i inserció (PFI), cicles de grau mitjà o superior, batxillerat, i també a l’alumnat que iniciï estudis universitaris. Només podran optar als ajuts els estudiants de primer curs, sempre i quan no siguin alumnes repetidors, que hagin sol·licitat una beca d’estudis al Ministeri d’Educació i que la seva família no superi un llindar d’ingressos bruts anuals que es recull a les bases de la convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds és previst que comenci a principis de setembre i estarà obert fins el 30 de setembre. Els i les joves que estiguin interessats hauran de presentar-les al SIAC (Servei Integral d’Atenció al Ciutadà), a la plaça de la Vila, 1.

Last update 12.09.2019 | 13:34