|
 

Sant Vicenç dels Horts tindrà tres habitatges nous per a emergències socials

Dimarts, 30 de juliol de 2019 a les 10:09
  • L'Ajuntament reformarà tres immobles per tal que puguin acollir famílies vulnerables que hagin perdut la seva llar

La Junta de Govern ha aprovat la contractació de les obres de reforma de tres habitatges per a emergències socials. Les empreses interessades en satisfer aquest contracte podran presentar els seus projectes en un termini de 26 dies des de la data de publicació de l’anunci.

Les persones que es troben en una situació d’emergència i risc d’exclusió residencial s’han de posar en contacte amb els serveis socials de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts per tal d’exposar el seu cas, que es derivarà a la Mesa de Valoració d’Emergències. Així, seguint el reglament d’adjudicació d’habitatges per emergències econòmiques i socials , aquesta mesa pot procedir a atorgar una nova llar per a les persones que ho necessiten.

D’aquesta manera, Sant Vicenç dels Horts disposarà de tres nous habitatges que seran susceptibles d’acollir famílies que han perdut casa seva, refermant el compromís de garantir un habitatge digne a les persones vulnerables i seguir fent front a les emergències en matèria d’habitatge com a conseqüència de la crisi econòmica i la bombolla hipotecària.

 

Last update 30.07.2019 | 10:38