|
 

L'alcalde convoca la Junta Local de Seguretat per aquest setembre

Dimecres, 18 de setembre de 2019 a les 13:22

• L’objectiu és trobar mesures concretes per millorar la seguretat al municipi
• El subdelegat del Govern a Catalunya, Carlos Prieto, presidirà la reunió

L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, ha convocat la Junta Local de Seguretat pel 25 de setembre amb l’objectiu de trobar mesures concretes per millorar la seguretat al municipi. D’una banda, Comino assegura que hi ha “la necessitat urgent de millorar la seguretat al nostre municipi” i per això “ens cal la col·laboració de totes les forces i cossos de seguretat”. D’altra banda, l’alcalde vicentí considera que “un tema tan important com la seguretat” s’ha deixat “abandonat” durant molt de temps. Per això, l’alcalde referma la voluntat del govern municipal de fer “juntes de seguretat cada trimestre, com marca la llei”. “La nostra prioritat com a govern de Sant Vicenç dels Horts és que el municipi sigui més segur i fer que els nostres veïns i veïnes se sentin més tranquils”.

Aquesta decisió se suma a l’ampliació de la plantilla de la Policia Local, amb la pròxima convocatòria de 12 noves places (nou d’agent i tres de caporal) i la incorporació de 10 agents el passat 26 de juliol. Aquestes mesures han de servir per recuperar el model de policia de proximitat i millorar la seguretat a Sant Vicenç dels Horts. “Som conscients que queda molt per fer, però la seguretat és i serà una de les nostres prioritats del mandat”, diu l’alcalde.

La primera Junta Local de Seguretat de l’actual mandat estarà presidida per Carlos Prieto, subdelegat del Govern a Catalunya. Aquest òrgan col·legiat és l’espai de col·laboració i coordinació dels diversos cossos policials i serveis de seguretat que operen a Sant Vicenç dels Horts i s’ha de reunir amb periodicitat trimestral, segons estableix la Llei d’ordenació del sistema de seguretat pública de Catalunya. L’última Junta Local de Seguretat de Sant Vicenç dels Horts es va celebrar el 3 de desembre de 2018.

Last update 23.09.2019 | 08:55