|
 

Les escoles de Sant Vicenç es posen a punt pel nou curs

Dijous, 29 d'agost de 2019 a les 14:24
  • La Brigada Municipal realitza aquests últims dies d’estiu treballs de manteniment de lluminària, aixetes i altres millores a les instal·lacions

Les escoles de Sant Vicenç dels Horts es posen a punt pel nou curs i aquests dies la Brigada Municipal enllesteix tasques de manteniment per tenir adequades les instal•lacions abans que comencin les classes.
S’hi han fet treballs de manteniment de la lluminària, lavabos i aixetes a les escoles de Sant Antoni, La Guàrdia, Sant Josep i La Vinyala. A més, a l’Escola Sant Antoni, s’ha canviat el vidre de la porta d’entrada i s’han reposat algunes rajoles de les aules de parvulari. A l’Escola La Guàrdia, a banda del manteniment de la lluminària i dels lavabos, s’han instal•lat polsadors a les dutxes del gimnàs, s’han millorat les porteries del pati i s’ha pintat el menjador.
D’altra banda, a l’Escola Sant Josep, s’ha canviat la porta d’alumini de l’antic edifici de l’escola que dona al pati – on es troba l’Espai Jove La Capella – i s’han canviat alguns vidres de les finestres de la planta baixa. A més, just a l’entrada de l’escola, s’ha millorat el paviment de la vorera, que s’havia aixecat per les arrels dels arbres.
Una representació de l’equip de govern, encapçalada per l’alcalde, Miguel Comino, ha visitat les quatre escoles per copsar l’estat de les feines de manteniment a càrrec dels Serveis Municipals. L’alcalde assegura que el compromís del govern és garantir que les escoles estiguin “a punt” abans que comenci el nou curs. “El nostre objectiu és tenir les escoles en perfecte estat quan hi arribin els nens i les nenes de Sant Vicenç”. En aquest sentit, diu Comino, “hem estat treballant aquest estiu i continuarem fent-ho tot el curs escolar”.

Incidències per la tempesta a l’Escola La Vinyala
La forta tempesta de dimarts passat va provocar alguns desperfectes a l’Escola La Vinyala que la Brigada Municipal ja ha començat a reparar: han retirat l’aigua que havia entrat al gimnàs i han desembossat els embornals del pati. La setmana vinent es repararan les filtracions que va causar la pluja en un dels vestuaris de l’escola.

 

Last update 29.08.2019 | 15:31