|
 

Suma't als actes de la Setmana Europea de la Mobilitat

Dimecres, 4 de setembre de 2019 a les 15:14
  • La BaixCicletada, el Dia Europeu sense Cotxes i la Festa d’Adiscap són les principals activitats organitzades aquest any per promoure la mobilitat sostenible

Del 16 al 22 de setembre Sant Vicenç dels Horts se suma un any més a la Setmana Europea de la Mobilitat, que té per objectiu promoure desplaçaments més sostenibles, segurs i saludables. Durant aquests dies i els posteriors hi ha organitzades diverses activitats lúdiques i de conscienciació a les quals l’Ajuntament anima a tots els veïns i veïnes a participar-hi.

Festa Adiscap per la diversitat funcional

La festa Adiscap per la diversitat funcional es celebrarà el dissabte 14 de setembre, de 15 a 23 h, a la plaça de Narcís Lunes. La festa comptarà amb exhibició de ball, tallers, handbikes, actuacions i animació infantil.

Dia Europeu sense Cotxes

El 22 de setembre es realitzaran diverses activitats al carrer relacionades amb la mobilitat elèctrica i la sostenibilitat. De les 10 a les 13 h, a la plaça de la Vila hi haurà una exposició sobre el vehicle elèctric i l’autoconsum solar i un taller infantil d’adhesius reivindicatius.

16a BaixCicletada

El diumenge 29 de setembre se celebrarà la popular BaixCicletada, on ciclistes de diversos municipis del Baix Llobregat de diferents edats pedalaran fins al Parc de Torreblanca. Enguany, Sant Vicenç dels Horts s’hi uneix per segona vegada i la sortida des del nostre municipi serà a la plaça de la Vila, a les 10 h. L’itinerari és d’uns 15,2 km des de Sant Vicenç dels Horts i les inscripcions les podeu fer aquí i també mitja hora abans de l’inici. A l’arribada al parc de Torreblanca hi haurà activitats d’animació i tallers, avituallament i sorteig de bicicletes i altres regals entre totes les persones participants. Podeu consultar l’ itinerari de la BaixCicletada aquí .

Trobareu tota la informació d’aquestes activitats i altres accions programades per la Setmana de la Mobilitat Sostenible en aquest apartat del web municipal .

 

 

Last update 21.09.2019 | 13:09