|
 

Obertes les inscripcions al programa "Valora't, entrena't i lidera el teu projecte"

Dijous, 3 d'octubre de 2019 a les 17:47
  • Aquesta iniciativa de formació ocupacional s’adreça a dones aturades de la ciutat, preferentment majors de 40 anys. Les inscripcions es poden fer al SIAC fins el 29 de novembre

La Junta de Govern ha aprovat les bases reguladores del procés de selecció de candidates al projecte “Valora’t, entrena’t i lidera el teu projecte”, una iniciativa que combina formació teòrica i pràctica per fomentar l’emprenedoria entre les dones de Sant Vicenç dels Horts que es troben a l’atur.

Es tracta de la tercera edició d’aquest programa, cofinançat per la Diputació de Barcelona, que s’adreça especialment a dones desocupades de més de 40 anys i amb especials dificultats d’accés al mercat de treball per diferents motivacions (personals, familiars, formatives, d’abandonament de la professió...). Precisament la missió de la iniciativa és treballar la recuperació d’hàbits i autoestima de dones aturades, l’aprenentatge de tècniques professionals i laborals i l’ampliació de perspectives reals d’inserció.

La regidora de Feminisme, Maria Peláez, ha explicat que «aquest programa és molt important perquè donem una oportunitat molt valuosa a dones que han vist truncats als seus projectes professionals, i fomentem el seu apoderament emocional i ocupacional perquè reverteixin la seva realitat».

Les dones interessades en participar han de tenir formació mínima en estudis primaris o similars, estar inscrites al Servei d’ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació o certificar la seva condició d’atur. Les sol·licituds s’hauran de formalitzar al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC) fins el 29 de novembre. Per a més informació es pot enviar un correu electrònic a l’adreça emprenedoria@svh.cat o trucar al telèfon 93 680 71 00. 

Les participants realitzaran fins a 200 hores de formació teòrica i pràctiques a empreses del municipi. La formació, a més, es durà a terme en horari de matins en dies alterns durant la setmana.

 

Last update 03.10.2019 | 17:50