|
 

L'Ajuntament ofereix suport a les persones que iniciïn una activitat econòmica

Dilluns, 7 d'octubre de 2019 a les 16:14
  • Les subvencions contribueixen al finançament de les quotes d’autònom de les noves altes i, en el cas de les dones, també a les despeses de constitució i difusió

Amb l’objectiu de fomentar l’ocupabilitat dels veïns i veïnes i incentivar la creació de projectes professionals, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ajudarà a les persones que es constitueixen en treballadors autònoms per a desenvolupar una activitat empresarial. Fins el 31 d’octubre romandrà obert el període de presentació de sol·licituds per optar a aquestes subvencions.

Podran ser beneficiàries d’aquests ajuts les persones empadronades a Sant Vicenç dels Horts, en actiu o situació d’atur, amb una antiguitat mínima de 12 mesos a data de publicació d’aquesta convocatòria, i s’hagin donat d’alta d’autònom des del mes de maig de l’any anterior i fins el mes d’abril del 2019. La persona beneficiària no pot haver estat d’alta d’autònom en els 6 mesos anteriors a l’alta a subvencionar.

Aquesta subvenció contempla incidir especialment en un dels col·lectius més desfavorits del mercat de treball i que representa el major índex d’atur al municipi, les dones. El regidor d’Emprenedoria, Xavi Gómez, ha explicat que «l’accés al mercat de treball de les dones continua essent menor per diverses raons, constituint aquest fet un impediment més per a un col·lectiu vulnerable que requereix d’algunes mesures en favor de la seva incorporació al mercat laboral».

Així, aquesta convocatòria vol contribuir al finançament de les quotes d’autònom i en el cas de les dones també a les despeses de constitució i difusió. Per a més informació, podeu adreçar-vos al SIAE - Servei d’informació i atenció a l’empresa .

 

Last update 07.10.2019 | 18:25