|
 

L'Ajuntament demana que s'incrementin els efectius policials per millorar la seguretat ciutadana

Dimarts, 8 d'octubre de 2019 a les 10:43
  • El consistori agraeix la tasca dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local i fa una crida a la calma als veïns i veïnes de Can Ros

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts lamenta els fets que es van produir ahir a la nit al barri de Can Ros, aclareix que es tracta d’un fet puntual i agraeix la tasca dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local, que van actuar diligentment malgrat la dificultat de la situació. El consistori demana calma al barri, i s’està treballant amb diversos veïns i veïnes, col·lectius i entitats de Can Ros per trobar solucions conjuntes als problemes puntuals de convivència que hi pugui haver. A més, agraeix la tasca dels cossos policials, local i autonòmic, que vetllen per la seguretat i el benestar de les veïnes i veïns del barri cada dia.

En paral·lel, l’equip de govern demana a la Generalitat que s’incrementin els efectius policials, ja que es considera que actualment no són suficients perquè els Mossos d’Esquadra realitzin les seves tasques de la millor manera possible. El portaveu de l’equip de govern, Xavi Gómez, explica que «aquests fets fa massa temps que duren i ens hem trobat un municipi amb uns recursos policials sota mínims, així que vam prendre la determinació d’incorporar nous i noves agents a la Policia Local. La seguretat ciutadana és una prioritat per nosaltres i no escatimarem en esforços per millorar-la».

Aquesta demanada de millores de recursos dels Mossos d’Esquadra ja es va realitzar durant la primera Junta Local de Seguretat del mandat, que va comptar amb la presència del subdelegat del Govern espanyol a Barcelona, Carlos Prieto. L’alcalde Miguel Comino va explicar que «Sant Vicenç dels Horts és un poble segur» i que la mitjana dels fets delictius està «molt per sota» de la província de Barcelona, de la Regió Metropolitana Sud i de tot Catalunya. «El nostre objectiu és que la gent no només estigui segura, que ja ho està, sinó que a més a més se senti segura», va afegir.

 

Last update 08.10.2019 | 12:41