|
 

Sant Vicenç dels Horts viu una nova edició de l'exitosa cursa popular de 10 km

Dimarts, 22 d'octubre de 2019 a les 08:30
  • El parc de la Foneria va acollir l’onzena edició d'aquesta prova i també la setena edició de les curses escolars adreçades als nens i nenes des de cicle inicial fins a l’ESO i batxillerat
  • Podeu consultar els resultats de la prova dels 10 km en aquest enllaç

La ciutat va viure el diumenge 20 d’octubre una jornada esportiva especial amb la celebració de la cursa popular de 10 km i les curses escolars des de cicle inicial a ensenyament secundari. Els carrers del centre de la ciutat van ser el circuit on centenars de corredores i corredors van gaudir de la jornada esportiva, amb sortida i arribada al Parc de la Foneria.

Els i les esportistes guanyadores de la prova de 10 km van ser, en categoria femenina: Sílvia Alberich, amb un temps de 0:43:39, Mónica Córdoba, que va fer 0:48:41, i María Rosa Valdesogo, amb 0:48:49; i en categoria masculina: Miquel Fresneda, que va aturar el crono amb un temps de 0:38:00, Óscar Cabeza, amb un temps de 0:39:32, i José María Toledo, que va fer 0:41:21.

El regidor d’Esports, Xavi Gómez, va explicar que «Sant Vicenç dels Horts torna a demostrar que té un esperit esportiu molt important, amb centenars de petits i grans recorrent els carrers tot fent salut i promovent els valors de l’esport». El regidor va agrair a tots i totes les esportistes per participar-hi, així com els i les voluntàries que hi han col·laborat un any més.

Tots els inscrits van rebre com a obsequi una dessuadora de la marca Joma, patrocinador de l'esdeveniment, així com la tradicional bossa del corredor/a amb obsequis de les empreses col·laboradores.

 

Last update 23.10.2019 | 08:04