|
 

Ampliació dels horaris del cementiri per Tots Sants

Dijous, 31 d'octubre de 2019 a les 12:00
  • Fins al 2 de novembre el cementiri obrirà de 09 a 18 h

Durant la Diada de Tots Sants i els dies anteriors i posteriors les famílies acostumen a anar al cementiri per recordar els seus avantpassats i visitar les tombes d’altres familiars i amistats. Davant la previsió de més afluència a les instal·lacions, el cementiri de Sant Vicenç dels Horts amplia els seus horaris i fins el dissabte 2 de novembre obrirà de 09 a 18 h.

Com cada any, el 2 de novembre a les 12 h es farà una cerimònia especial a la Capella dels Màrtirs del cementiri. Des de l’equipament s’indica que enguany s’han fet millores generals a l’enjardinament, i es demana als veïns i veïnes que les ofrenes florals siguin naturals per a facilitar l’eliminació de residus. També s’aconsella que no es facin servir gerros on l’aigua quedi estancada, per a evitar la proliferació del mosquit tigre.

Per accedir al cementiri en transport públic es pot fer servir el SantviBus 3, que té una parada a la mateixa porta. Recordeu, però, el dia 1 de novembre és festiu i no hi ha servei d’autobús. Per totes aquelles persones que vulguin anar a visitar el cementiri comarcal Roques Blanques del Papiol, poden consultar l’accés amb transport públic des del seu lloc web .

Per qualsevol consulta a l’oficina de gestió es pot telefonar al 93 656 44 60, visitar la pàgina www.cementiridesantvicensdelshorts.com o visitar l’oficina de gestió situada al tanatori.

 

Last update 31.10.2019 | 12:06