|
 

S'obren les inscripcions per participar a la 36a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

Dilluns, 11 de novembre de 2019 a les 18:00
  • Les entitats, comerços i persones artesanes que vulguin un espai durant la Festa Major d’hivern poden sol·licitar-ho fins el 10 de desembre

Els dies 25 i 26 de gener de 2020 tindrà lloc la 36a edició de la Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts i, un any més, l’objectiu és comptar amb la participació d’empreses, persones emprenedores, comerços, persones artesanes i entitats del municipi. La Junta de Govern ha aprovat les bases de la convocatòria per sol·licitar un espai durant aquells dies, i la documentació necessària per participar-hi es podrà lliurar properament al Servei d'Informació i Atenció a l'Empresa (SIAE), a la Casa de la Vila. El termini és fins el 10 de desembre.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez, ha explicat que «l’Ajuntament vol comptar amb la participació de tothom per enriquir una Mostra que any rere any es consolida com un dels esdeveniments més emblemàtics de Sant Vicenç dels Horts. La Mostra es construeix i es fa gran amb la implicació del veïnat, les entitats i les empreses locals».

La 36a edició de la Mostra conservarà el seu caràcter comercial, agrícola i gastronòmic amb l’objectiu que aquesta sigui una festa per a la gent del poble i que també atregui l’interès de la màxima gent de fora que pugui visitar Sant Vicenç dels Horts durant aquells dies. A la vegada, també tindrà lloc la Mostra d’Entitats com a gran aparador de l’associacionisme del municipi, i hi haurà diversos espais on els negocis comercials podran vendre els seus productes i captar nova clientela.

Last update 26.11.2019 | 13:49