|
 

S'obre la convocatòria per contractar 3 policies locals i una borsa de reposició

Dimecres, 20 de novembre de 2019 a les 09:02
  • L’Ajuntament avança en l’objectiu de completar el 100% de la plantilla, tal com s’ha compromès l’equip de govern

La Junta de Govern ha aprovat una nova convocatòria per ampliar la plantilla de la Policia Local, en aquesta ocasió contractant 3 agents i creant un borsa de reposició. Un cop es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, s’iniciarà un període de 20 dies en el qual les persones interessades podran presentar la instància corresponent.
D’aquesta manera s’avança en el compromís del govern de completar el 100% de la plantilla de la Policia Local, fins a arribar a les 47 persones. L’alcalde de la ciutat, Miguel Comino, ha explicat que la ciutat “mereix un cos de policia de proximitat ampli, que treballi amb les millors condicions possibles i que així ofereixi un millor servei a la ciutadania”. I ha afegit: “No escatimarem esforços fins acomplir aquest objectiu”.

En aquest sentit, cal recordar que l’actual equip de govern va fer una modificació de l’oferta pública per poder convocar 12 noves places: 3 de caporal i 9 d’agent. Pel que fa als llocs de caporal, aquesta setmana ja s’han incorporat dues persones mentre que la tercera plaça, que ha quedat deserta, es tornarà a convocar. Quant a les 9 places d’agent, ara s’inicia el procés de selecció de 3 policies locals i abans que acabi l’any s’incorporaran els 6 que resten.

Des del govern municipal, es treballa per cobrir la totalitat de la plantilla policial al 2020, conscients que actualment s’estan realitzant diverses convocatòries a diferents administracions i que això comporta també la marxa d’agents. Per aquest motiu, el consistori preveu continuar amb la convocatòria de noves places fins a completar i consolidar el 100% de la plantilla.

Totes les convocatòries són accessibles al web municipal, al Taulell d’Anuncis .

 

Last update 20.11.2019 | 09:59