|
 

Laia Noguera i Clofent guanya el IV Concurs de Poesia Narcís Lunes i Boloix 2019

Divendres, 29 de novembre de 2019 a les 10:11
  • La menció per a autors locals ha estat pel vicentí Antonio Hernández González

El jurat de la quarta edició del IV Concurs de Poesia Narcís Lunes i Boloix ha fet públic el seu veredicte de la categoria d’adults. Laia Noguera i Clofent amb l’obra “L’intrús” ha estat la guanyadora, i rebrà un premi de 1500 euros i l’obra s’editarà dins la col∙lecció de poesia Mitilene de l’Editorial Meteora, amb un tiratge inicial de 750 exemplars.

Per altra banda també s’ha escollit la menció per a autors locals, que enguany ha estat pel vicentí Antonio Hernández González, per l’obra “Desperta”, que rebrà 150 euros i un obsequi artístic.

El jurat del premi es va reunir el passat 26 de novembre a l’Arxiu Municipal per decidir el veredicte. En aquesta edició el jurat estava format per Jordi Virallonga Eguren (assagista, traductor, poeta en català i castellà, i professor universitari), Jordi Boladeras Sancho (poeta i professor de català del Consorci per a la Normalització Lingüística) i José Antonio Arcediano Cristóbal (Llicenciat en Filosofia i poeta).

El regidor de Cultura, Isidre Bautista, ha felicitat les persones guanyadores i ha agraït la participació a la resta, a la vegada que ha explicat que «volem fer créixer aquest premi i que cada cop més persones hi participin. És important per la promoció de la cultura com perquè cada cop més gent conegui el gran Narcís Lunes i la seva obra».

Last update 29.11.2019 | 10:12