|
 

L'Escola La Vinyala millorarà les aules de P5 i el gimnàs amb un nou terra

Dimecres, 4 de desembre de 2019 a les 14:58
  • El consistori substituirà l’actual paviment que està malmès després de les filtracions d’aigua produïdes durant l’aiguat de finals d’agost

La Junta de Govern ha aprovat la contractació de les obres a l’Escola La Vinyala, en concret a dues aules de P5 i el gimnàs del centre. El terra d’aquestes instal·lacions es troba actualment en mal estat a causa de diverses filtracions d’aigua, sobretot després de l’aiguat que va caure a finals d’agost. Així, el govern va iniciar els tràmits per resoldre aquest inconvenient i ara s’han adjudicat els treballs de substitució del paviment, que es preveu que estiguin llestos després del Nadal.

Tan a les aules com en l’espai poliesportiu s’hi instal·larà un paviment vinílic capaç d’esmorteir les caigudes, amb un color similar a l’actual. A més, per evitar la capil·laritat i que sorgeixin humitats, també s’instal·larà una capa d’aïllant de fibra de vidre. També es millorarà el paviment anivellador que hi ha sota de tot plegat.

La regidora d’Educació, Patricia Higueras, ha explicat que «el nostre objectiu és que els infants i joves estudiïn en les millors instal·lacions possibles, i per tant invertirem en la millora dels centres educatius de la ciutat per fer les millores necessàries, procurant sempre no entorpir el normal funcionament del centre».

 

Last update 04.12.2019 | 15:04