|
 

L'Ajuntament concretarà les línies estratègiques de desenvolupament de la ciutat amb un nou Pla Director

Dijous, 5 de desembre de 2019 a les 16:05
  • Aquest document marc recollirà les directrius generals del departament de Promoció Econòmica pel període 2020-2024

La Junta de Govern ha aprovat l’inici de l’elaboració del nou Pla Director de Desenvolupament Local 2020-2024, un document estratègic que té per objectiu recollir la situació actual de la ciutat pel que fa als processos econòmics, ocupacionals, formatius i socials, i establir les directrius generals del departament de Promoció Econòmica per millorar la competitivitat, generar ocupació i noves activitats econòmiques. El document també establirà accions concretes d’acord amb l’estratègia del govern municipal.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez, ha explicat que «aquest document ens ajudarà a definir els principals projectes per transformar la ciutat en l’àmbit econòmic i social, fomentant les noves oportunitats i convertint Sant Vicenç dels Horts en una ciutat dinàmica, competitiva i preparada pel futur».

Els canvis socioeconòmics produïts en els darrers anys han fet necessària la redacció d’aquest nou Pla Director 2020-2024, per tal d’actualitzar els indicadors i recollir de nou les dades necessàries per elaborar un mapa socioeconòmic de la realitat del municipi. El document és una eina de treball bàsica que no només permet identificar els principals reptes i oportunitats de la ciutat en l'àmbit socioeconòmic, sinó que aprofundeix en les accions necessàries i la col·laboració entre els agents públics i privats del territori per tal de millorar les oportunitats de les empreses i la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes.

Last update 05.12.2019 | 16:08