|
 

Joves i famílies reben atenció psicològica per videotrucada

Dimecres, 25 de març de 2020 a les 13:12
  • El servei s’adreça a les persones que ja tenien suport per drogodependència i a les noves incorporacions que hi pugui haver amb motiu del confinament

El Servei d’atenció i suport a adolescents, jovent i les seves famílies en la deshabituació de consum de drogues, ubicat a l’Espai Jove La Capella, ha suspès l’activitat presencial, a causa de les mesures de confinament, però manté l’assistència telefònica o per videotrucada.

El servei ha ofert a tots els pacients que rebien atenció la possibilitat de fer sessions de psicoteràpia a través de videotrucades o trucades telefòniques. Aquestes opcions també s’ofereixen a les persones que necessiten atenció psicològica durant el confinament.

Contacte per correu i WhatsApp

A més, l’equip professional que presta aquest servei manté el contacte directe amb les persones usuàries per correu electrònic i WhatsApp. Igualment, desenvolupen les seves tasques i la coordinació amb altres professionals i serveis pels mitjans telemàtics al seu abast. Els joves i les famílies que considerin que necessiten atenció psicològica des de casa, poden trucar al 606 918 309 o enviar un correu a psicologiajove@svh.cat

La regidora de Joventut i Infància, María Peláez, considera que “és especialment important garantir el suport psicològic al jovent i les famílies que ja rebien aquesta atenció, perquè el confinament pot fer encara més difícil la convivència”. “Aquestes persones”, diu Peláez, “han de saber que tenen ajut a l’altra banda del telèfon, igual que els nois i noies que no hagin rebut acompanyament psicològic, però ara pensin que els pot venir bé en la situació actual”.

Les mesures excepcionals que es prenen a Sant Vicenç dels Horts amb motiu de la crisi sanitària provocada pel coronavirus s’analitzen i es coordinen des del comitè d’emergència municipal, format per personal tècnic i polític de diferents departaments, que es reuneix cada dia de manera telemàtica.

 

Last update 25.03.2020 | 16:48