|
 

L'Ajuntament assegura la continuïtat de la tasca educativa del Centre Obert El Quijote durant el desconfinament

Dilluns, 11 de maig de 2020 a les 09:14
  • El contracte amb l’empresa que el gestiona acabava aquest mes i, per contribuir a l’acompanyament del jovent, el Consistori ha acordat una pròrroga d’un any

Més enllà de la gestió diària dels efectes de l’estat d’alarma i de garantir la salut pública, l’Ajuntament també està reordenant i planificant els serveis municipals de cara les properes setmanes, en les quals gran part de la ciutadania necessitarà del suport i acompanyament de les administracions en la transició per recuperar el normal funcionament social. Així, un dels serveis claus que s’ha apuntalat és el que ofereix el Centre Obert El Quijote, que vetlla per la formació i integració de jovent del municipi.

El contracte amb l’empresa gestora del Centre Obert finalitzava i, un cop aixecada la suspensió de contractació pública decretada per l’estat d’alarma, l’Ajuntament ha decidit que amb caràcter d’urgència es prorrogui el contracte un any més.

Contracte fins al maig de 2021

Així, aquest servei d’intervenció socioeducativa es continuarà prestant fins el 8 de maig de 2021. La regidora de Serveis Socials, Mireia Vergés, ha explicat que “aquesta pròrroga és especialment important perquè així estarem preparats per garantir la formació del jovent durant totes les etapes de desconfinament, en un moment molt delicat pel seu procés de formació on necessitaran tot el suport possible”.

Els centres oberts són uns serveis socieducatius diürns, que realitzen una tasca preventiva fora de l'horari escolar d'atenció a la infància i adolescència i a les seves famílies. Aquests centres assumeixen una funció educativa, facilitant als menors aprenentatges bàsics i experiències socialitzadores. A Sant Vicenç dels Horts tenim també el Centre Obert Centro Amigos de la Fundació Maria Auxiliadora.

Last update 11.05.2020 | 09:16