|
 

El Voluntariat per la llengua continua en modalitat virtual

Dimecres, 27 de maig de 2020 a les 11:17
  • El Servei Local de Català, del Consorci per a la Normalització Lingüística, promou la formació de noves parelles lingüístiques virtuals.

A causa de les circumstàncies actuals, la formació de parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua (VxL) en modalitat presencial és inviable i les possibilitats de practicar català per a les persones que estan aprenent aquesta llengua i la volen utilitzar s’han reduït considerablement. Per aquests motius, una de les oportunitats que des del Servei Local de Català s’ofereix a aquestes persones és la conversa a través del mòbil o l’ordinador, tant als alumnes que estaven fent un curs de català presencial com als que el fan ara en línia a través del Parla.cat i a persones en general d’arreu del món.

En aquesta modalitat, les converses per practicar català es fan per mitjà de videotrucada des de qualsevol aplicació de trucades per a veu o amb càmera, com per exemple, el Whatsapp. Les persones interessades a tenir una parella lingüística virtual per posar en pràctica els seus coneixements de català o bé per ajudar algú a practicar-lo han de posar-se en contacte amb el Servei Local de Català: svh@cpnl.cat.

Trobareu més informació sobre les activitats del Servei Local de Catal al seu Facebook (serveidecatalaSVH ) i Twitter ((@serveicatalasvh)..

Last update 27.05.2020 | 11:28