|
 

Els nens i nenes de Sant Vicenç dels Horts porten la Mostra de Teatre Escolar a casa

Dilluns, 8 de juny de 2020 a les 15:52
  • S’estrena a Youtube la nova edició, on l’alumnat de 6è de primària protagonitza vídeos amb la lectura dramatitzada de les obres que han escrit i treballat durant el curs

Enguany la 32a edició de la Mostra de Teatre Escolar és virtual. Així ho van acordar les escoles vicentines, el director de la Mostra de Teatre Escolar i l’Ajuntament, atès que les mesures preventives per evitar el contagi del coronavirus s’han allargat en el temps. Així, s’adapta el singular projecte d’educació teatral amb l’objectiu de garantir que els nois i noies de 6è de primària puguin representar les obres que han escrit i visquin, d’alguna manera, l’esperit i la màgia de l’estrena després de mesos de dedicació.

La Mostra ha consistit en la preparació d’un muntatge de vídeo per cada obra, on l’alumnat de cada classe ha fet una lectura dramatitzada dels textos que han creat i treballat durant el curs. Aquesta lectura s’ha editat i acompanyat de música i efectes audiovisuals. Les obres s’estrenen a partir del 8 de juny i es podran veure al canal de Youtube de l’Ajuntament .

La regidora d’Educació, Patricia Higueras, ha explicat que “la Mostra és una de les activitats emblemàtiques del curs escolar a Sant Vicenç dels Horts, i havíem de mantenir com fos el seu esperit i que es continués celebrant malgrat les dificultats. Suposa una tasca educativa molt important i volem donar les gràcies a tots els equips docents per la implicació i el compromís que han demostrat amb aquesta activitat un any més”.

 

Last update 12.06.2020 | 10:51