|
 

El proper 23 de juliol l'Ajuntament celebrarà una nova audiència pública

Divendres, 17 de juliol de 2020 a les 14:44
  • El dijous 23 de juliol els vicentins i vicentines tindran l’oportunitat de preguntar i formular peticions de forma directa als seus representants polítics a través de la plataforma Zoom. Les persones interessades poden enviar la seva sol·licitud al correu audienciapublica@svh.cat.

A finals del mes de juliol tindrà lloc una nova audiència pública de caràcter telemàtic. Serà el proper dijous 23 de juliol a les 18 h i es podrà seguir per mitjà de l’eina digital de videoconferències Zoom. Un cop més, la sessió servirà per tal que la ciutadania pugui traslladar les seves inquietuds als representants polítics. Els veïns i veïnes que vulguin participar-hi només cal que enviïn un electrònic a l’adreça audienciapublica@svh.cat amb la seva petició. 

Les 15 primeres peticions rebran un enllaç per accedir al web de Zoom i es podran connectar en directe a la sessió. Us recordem que, per garantir el bon funcionament de l’audiència i assegurar que totes les persones participants puguin ser ateses i degudament contestades, les intervencions hauran de ser de menys de 5 minuts. 

Totes les persones que no participin en l’audiència de forma directa, però vulguin seguir la sessió, poden fer-ho a través del canal Youtube de l’Ajuntament.

Last update 17.07.2020 | 14:57