|
 

Afectacions a la mobilitat el 10 de novembre per l'enderrocament del magatzem municipal del carrer Comerç

Divendres, 6 de novembre de 2020 a les 16:14
  • L’actuació és el pas previ per millorar aquesta via, on s’ampliaran les voreres i es millorarà la xarxa elèctrica i de clavegueram
  • El 13 de novembre també hi haurà talls de trànsit al carrer de Rafael Casanova, entre Ramon Poch i plaça de la Vila, per obres a un habitatge

Properament hi haurà diverses afectacions a la mobilitat a causa d’actuacions a la via pública, que faran interrompre la circulació de vehicles durant dies i hores concrets.

En primer lloc, el dimarts 10 de novembre s’avançarà amb les obres d’enderrocament de l’antic magatzem que hi ha al carrer del Comerç , entre els carrers de Doctor Fleming i d’Àngel Guimerà. Així, entre les 9 i les 17 h, es restringirà el trànsit dels vehicles en aquest tram de carrer, així com l’accés i la sortida de vehicles als guals permanents del tram indicat, per reservar-los als treballs d’enderroc. Per a facilitar la circulació dels vehicles cap a la ctra. de Sant Boi, s’incrementarà el temps de verd al semàfor del carrer del Pas del Llop.

El regidor d’Urbanisme, Isidre Bautista , ha explicat: “ Els treballs al carrer Comerç són l’inici d’una transformació molt esperada pel veïnat. Millorarem la xarxa elèctrica i de clavegueram, a la vegada que ampliarem les voreres per fer una via molt més accessible i segura ”.

Trobareu més informació aquí

Per altra banda, el divendres 13 de novembre s’ha autoritzat el tall de circulació de vehicles al carrer de Rafael Casanova , entre el carrer de Ramon Poch i la plaça de la Vila, de 10 a 14 h, per descàrrega de material d'obra d'un habitatge particular. El SantviBus (línies SV1, SV2 i SV3) i les línies interurbanes L60, L61, L62 i e20 -sentit Molins de Rei/Barcelona- es veuran afectades i hauran de circular desviades pel carrer de Ramon Poch i per la carretera de Sant Boi, durant l'afectació. Les parades afectades són "Pl. de la Vila" i "CAP Vila Vella". S'habilitaran parades provisionals a c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a la ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella.

El regidor de Mobilitat i Transport Públic, Antolín Jiménez , ha afirmat: “ Cada cop que hi ha una intervenció a la via pública el consistori treballa coordinadament amb totes les parts implicades per garantir la correcta mobilitat del veïnat. Tot i que es puguin causar molèsties, la ciutat necessita avançar, i es programen els talls de manera que s’afecti el mínim al funcionament quotidià de les persones ”.

 

Last update 06.11.2020 | 16:18