|
 

L'Ajuntament rep sol·licituds per valor de 150.000 euros a subvencions per dinamitzar diversos sectors econòmics de la ciutat

Dijous, 12 de novembre de 2020 a les 17:19
  • El consistori ha ofert ajudes al personal autònom, pel foment de la contractació i per la modernització i nova implantació comercial
  • Per altra banda, s’ha incrementat la partida per les subvencions extraordinàries de suport al comerç local, i ja arriba a més de 160.000 euros

El departament de Promoció Econòmica ha tancat la convocatòria de subvencions per donar suport a l’empresariat local i a les persones emprenedores. En total s’han rebut sol·licituds per un valor de 146.391,37 euros, com a mesura per dinamitzar i enfortir l’economia local en un context especialment difícil, en que a nivell general la contractació s’ha vist aturada i les empreses i comerços han hagut de destinar els seus estalvis a la supervivència més immediata. El 31 d’octubre van finalitzar tres convocatòries:

Subvencions per a persones autònomes per a la posada en marxa d’una activitat econòmica. S’han acceptat 10 sol·licituds amb un valor de 18.011,75 euros.
Subvencions per al foment de l’ocupació de persones desocupades de Sant Vicenç dels Horts. Han permès la formalització de 21 contractes: 11 nous i 10 conversions a contracte indefinit amb un valor de 27.025 euros.
Subvencions per a la modernització i nova implantació comercial i de serveis. S’han acceptat 48 sol·licituds de diferents tipologies de negocis amb un valor de 101.354,62 euros.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez , ha afirmat: “ El consistori fa un esforç important per intentar pal·liar els efectes derivats de la covid-19. Aquestes subvencions formen part d’un conjunt d’accions que hem previst i seguirem desenvolupant durant tot el mandat ”. Gómez ha recordat que l’Ajuntament “ està prioritzant el finançament de totes les mesures contemplades al Pacte de Ciutat per la Reconstrucció Social i la Reactivació Econòmica ”. El podeu consultar aquí .

Increment de les subvencions pel comerç

El pressupost previst per les convocatòries no s’ha esgotat, i l’Ajuntament ha previst destinar aquest import sobrant a la convocatòria extraordinària per al comerç local, el termini de la qual finalitza el 30 de novembre. Aquestes ajudes han d’anar destinades al finançament de les despeses de subministraments bàsics, lloguers o gestoria.

Així, finalment aquesta l’import d’aquesta convocatòria és de més de 163.000 euros. Trobareu tota la informació aquí

Last update 12.11.2020 | 19:21