|
 

La millora de la xarxa de gas al barri de Sant Antoni provocarà diverses afectacions al trànsit

Dimecres, 18 de novembre de 2020 a les 13:18
  • Del 18 al 20 de novembre s’actuarà a l’avinguda Central de Sant Antoni, fet que obligarà a tallar un carril de circulació i a desplaçar uns metres les parades d’autobús

En els propers dies s’avançarà amb els treballs de millora de la xarxa de subministrament de gas al barri de Sant Antoni. Això suposarà diverses afectacions a la via pública, concretament els dies 18, 19 i 20 de novembre en horari de les 9 a les 17 h, aproximadament.

Els treballs se centraran a l'av. Central de Sant Antoni (ctra. BV-2005), on s’hi obrirà una rasa que anirà d'una vorera a l'altra. Tot i això s'afectarà un sol carril de circulació, mantenint la circulació de vehicles amb pas alternatiu per l'altre carril, regulat mitjançant semàfors provisionals. Fora de l'horari d'obres, el trànsit de vehicles es podrà fer amb normalitat pels dos carrils en ambdós sentits.

Per altra banda, les parades d'autobús de les línies L62, L71 i e20 ubicades a les cruïlles de l'av. Central de Sant Antoni amb els carrers de la Baixada de Can Coll i de Santiago Rusinyol es traslladaran temporalment abans del semàfor provisional, en ambdós sentits, per no coincidir amb el tram de pas alternatiu. Es garantirà el pas dels vianants per, almenys, una de les dues voreres i se senyalitzarà l'itinerari alternatiu pels vianants quan sigui necessari.

El regidor d’Urbanisme, Isidre Bautista , ha afirmat: “ La millora dels barris és una prioritat per l’equip de govern, i progressivament es faran actuacions a tota la ciutat. Les obres tenen un impacte en la població pel que fa a la mobilitat, però són necessàries per millorar la seva quotidianitat i qualitat de vida ”.

Last update 18.11.2020 | 16:26