|
 

El Ple municipal debatrà l'aprovació inicial dels pressupostos del 2021

Dijous, 19 de novembre de 2020 a les 13:28
  • La sessió serà telemàtica, tindrà lloc avui a les 19 h, i es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç i al canal de Youtube de l’Ajuntament

El Ple del mes de novembre serà dels mes rellevants del curs polític, atès que es votarà l’aprovació inicial del pressupost municipal de l'exercici 2021. Els comptes ascendeixen a 37.841.470 euros, tant en l’estat d’ingressos com en el de despeses. El pressupost total, descomptant les inversions, és de 32.323.220 euros, que s’incrementa respecte els 30.655.810 euros de l’any 2020. La confecció dels comptes ha estat marcada per la crisi de la Covid-19, fet pel qual el projecte que es presenta al Ple se centra en quatre grans eixos: la seguretat sanitària, la protecció social, la promoció econòmica i el suport a les entitats de la ciutat.

La sessió començarà a les 19 h i tornarà a ser telemàtica, com a mesura de prevenció per frenar els contagis de la Covid-19. Es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç i el canal de Youtube de l’Ajuntament .

Declaració institucional del 25N

El plenari s’iniciarà amb la lectura de la declaració institucional amb motiu del 25 de novembre, el dia internacional contra la violència contra les dones. El text, consensuat per diverses administracions públiques, posa de manifest el compromís que ha d’adquirir la societat per fer front a aquesta xacra, i a no invisibilitzar o minimitzar el problema del masclisme al nostre país. En aquest any 2020 han mort 41 dones a mans de la seva parella o ex parella a l’Estat.

Altres temes de la sessió

També es votaran i debatran altres temes d’interès al Ple de novembre, com ara:

• Nou espai coworking: es debatran dos temes relacionats amb la promoció de les oportunitats laborals al municipi. Per una banda, hi haurà el debat de l’aprovació inicial del Reglament municipal de l’espai coworking, que s’ha d’ubicar al Molí dels Frares.
• Plataforma de formació: per l’altra, es debatrà l’aprovació inicial de la licitació del contracte del subministrament i manteniment d’una plataforma de formació de l’Ajuntament.
• Jutjat de Pau: també hi haurà el debat per aprovar l’elecció de Jutge/ssa de Pau substitut/a de Sant Vicenç dels Horts.

Podeu consultar tots els temes del Ple en l’ordre del dia .

Audiència pública el 26 de novembre

L’audiència pública, com ve sent habitual des de la pandèmia, s’organitzarà el dijous posterior al Ple i també serà de caràcter telemàtic. Serà el 26 de novembre a les 18 h i es podrà seguir per mitjà de l’eina digital de videoconferències Zoom. Un cop més, la sessió se rvirà per tal que la ciutadania pugui traslladar les seves inquietuds als representants polítics. Els veïns i veïnes que vulguin participar-hi només cal que enviïn un electrònic a l’adreça audienciapublica@svh.cat amb la seva petició.

Les 15 primeres peticions rebran un enllaç per accedir al web de Zoom i es podran connectar en directe a la sessió. Us recordem que, per garantir el bon funcionament de l’audiència i assegurar que totes les persones participants puguin ser ateses i degudament contestades, les intervencions hauran de ser de menys de 5 minuts.

Totes les persones que no participin en l’audiència de forma directa, però vulguin seguir la sessió, poden fer-ho a través del canal Youtube de l’Ajuntament.

Last update 19.11.2020 | 19:15