|
 

L'Ajuntament atorga inicialment 112.000 euros d'ajudes directes al comerç local afectat per la Covid-19

Dilluns, 21 de desembre de 2020 a les 10:05
  • El departament de Promoció Econòmica resol la convocatòria per donar suport als establiments afectats per la limitació d’activitat

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts es va comprometre, entre d’altres accions recollides al Pacte de Ciutat, a donar suport al teixit comercial local. Així, ja ha resolt la convocatòria de subvencions extraordinàries destinades al comerç afectat per les mesures de la Covid-19. En total s’han atorgat inicialment 112.544,22 euros en ajudes directes als establiments vicentins.

Aquestes ajudes han d’anar destinades al finançament de les despeses de subministraments bàsics, lloguers o gestoria, fins un màxim de 2.000 euros. La iniciativa es va consensuar amb les dues entitats comercials del municipi: la Unió de Botiguers i Sant Vicenç Suma. Per obtenir la subvenció, un dels requisits indispensables era que els beneficiaris estiguessin donats d’alta a l’aplicació gratuïta MONEDER.CAT .

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez , ha afirmat: “ Hem rebut 123 sol·licituds, fet que ens indica l’especial dificultat per què passen molts dels nostres comerços. Farem els esforços necessaris per obrir més convocatòries d’ajudes i oferir recursos a l’impuls del nostre comerç ”.

En aquest sentit, una part de les sol·licituds rebudes no s’han pogut aprovar inicialment. Hi ha subvencions sol.licitades per valor de 80.000€ que s'han hagut de desestimar provisionalment a l'espera d'aportar documentació o de regularitzar alguna situació administrativa.

Last update 21.12.2020 | 10:13