|
 

La Policia Local reforça la vigilància del compliment de les mesures sanitàries a les zones comercials

Dimarts, 22 de desembre de 2020 a les 11:03
  • Conjuntament amb els Mossos d’Esquadra es patrullarà pels carrers i places més concorreguts, per recordar al veïnat que cal mantenir les distàncies de seguretat i dur la mascareta

Com cada any la Policia Local de Sant Vicenç dels Horts redobla els esforços durant les setmanes de campanya comercial de Nadal, per garantir la seguretat de les persones i els comerços. Enguany, a més, tindran l’objectiu de vigilar i fer complir les mesures sanitàries per prevenir el risc de contagi de la Covid-19. Així, els propers dies els i les agents faran tasques informatives recordant a la població que cal mantenir les distàncies de seguretat, respectar els aforaments dels establiments, ser molt escrupolosos amb la higiene de mans a l’entrar i sortir de les botigues i, sobretot, portar sempre la mascareta.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Ramon Torres , ha explicat: “ Aquestes festes seran claus per l’evolució de la pandèmia, i volem agrair el compromís del cos de la Policia Local, que vetlla no només per la seguretat del veïnat sinó també per la salut col·lectiva ”.

La vigilància dels principals carrers i places es farà conjuntament amb els Mossos d’Esquadra, amb patrulles mixtes en horaris de matí i de tarda. La Policia Local garantirà el servei extraordinari cada dia durant la campanya, mentre que la participació dels Mossos d’Esquadra pot variar depenent de les circumstàncies del cos.

Last update 22.12.2020 | 12:35