|
 

Prepara't per la 33a Mostra de Teatre Escolar de Sant Vicenç dels Horts

Dilluns, 21 de desembre de 2020 a les 17:05
  • Del 18 al 29 de gener es faran les representacions a la Vicentina, on hi podran accedir les famílies dels actors i actrius, i també s’emetran en directe per Youtube

La Mostra de Teatre Escolar de Sant Vicenç dels Horts arriba aquest any a la seva 33a edició i ho fa en una edició especial, adaptant-se a la situació per evitar el contagi de la Covid-19. D’aquesta manera, s’han dividit les representacions dels centres en dues mostres de teatre, una al gener i l’altre al maig. La que gaudirem més aviat es farà del 18 al 29 de gener, a la sala de teatre de La Vicentina (Carrer de Rafael Casanova, 45) a les 15 h. S’hi faran vuit funcions a càrrec de l’alumnat, i hi podran assistir les famílies dels actors i actrius. L’entrada és gratuïta.

Per garantir que els espectacles arribin a tothom les representacions es podran veure en directe pel Canal de Youtube de l’Ajuntament . Així, s’adapta aquest projecte singular d’educació teatral amb l’objectiu de garantir que la feina dels nois i noies de 6è de primària i de 1r d’ESO pugui lluir el dia de l’estrena després de mesos de dedicació.

La regidora d’Educació, Patricia Higueras , ha afirmat: “ Es tracta d’una de les activitats emblemàtiques del curs escolar a la ciutat, és una tasca educativa molt important i volem donar les gràcies a tots els equips docents per la implicació i el compromís que han demostrat amb aquesta activitat un any més ”.

Vuit representacions que mostren el compromís de l’alumnat

Podeu consultar el programa de la Mostra a aquest enllaç

18 de gener: Sant Vicenç C – La cultura cura
19 de gener: Sant Vicenç B – La brúixola de la pau!
20 de gener: Sant Vicenç A – Wifi o no wifi? aquesta és la qüestió
25 de gener: Sant Antoni – El meu poble i les seves mirades
26 de gener: La Guàrdia – El secret de la conserge
27 de gener: INS Gabriela Mistral (1r A,D i E) – Picart
28 de gener: Joan Juncadella A – La pedra viatjera
29 de gener: Joan Juncadella B – La corona d ela immortalitat

Last update 18.01.2021 | 08:21