|
 

L'Ajuntament rep 672.000 euros del Govern d'Espanya que destinarà al romanent municipal per a futures inversions

Dijous, 31 de desembre de 2020 a les 08:34
  • L’aportació de l’Estat, recentment ingressada, és major de la prevista i això permetrà planificar nous projectes

La regularització de les aportacions que fa l’Estat espanyol als ajuntaments cada any ha resultat positiva per Sant Vicenç dels Horts. En total el consistori ingressarà 672.000 euros en concepte de Participació dels Tributs de l’Estat, una xifra que suposa un augment en les previsions municipals de 422.000 euros. D’aquesta manera, la diferència es destinarà al romanent del pressupost, fet que permetrà afrontar noves inversions en un futur.

El romanent de tresoreria és la diferència entre els ingressos i les despeses que hi ha al pressupost municipal. Si aquest romanent és positiu, es pot destinar dins d’uns límits a finançar projectes d’inversió i serveis per a la ciutadania. Aquest serà el cas de Sant Vicenç dels Horts de cara el 2021.

El regidor d’Economia i Hisenda, Xavi Gómez , ha explicat: “ L’equip de govern s’esforça per tenir uns comptes sanejats i adaptats a les necessitats de la població. Hem treballat un pressupost 2021 encarat a donar suport a la ciutadania i les empreses, i gràcies a aquests ingressos extres podrem impulsar més polítiques per fer progressar la ciutat ”.

El Ple municipal va aprovar el pressupost de 2021 en fase inicial, amb uns ingressos previstos de 32.323.220 euros. Estan dissenyats amb cinc pilars fonamentals: la congelació de taxes i impostos, la protecció social de les persones que més estan patint la crisi, l’aposta per la reactivació econòmica, el suport a les entitats, i una important aposta per les inversions. Trobareu tota la informació aquí

Last update 31.12.2020 | 08:37