|
 

L'Ajuntament atorga ajuts perquè el jovent continuï estudiant després d'acabar l'ESO

Divendres, 8 de gener de 2021 a les 10:27
  • S’obre la convocatòria de beques per l’alumnat d’entre 16 i 22 anys que cursin el primer any de Programes de Formació i Inserció (PFI), cicles de grau mitjà o superior, batxillerat o estudis universitaris

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ofereix un any més suport econòmic a l’alumnat que vol continuar els estudis un cop acabada l’ESO, ja sigui fent Programes de Formació i Inserció (PFI), cicles de grau mitjà o superior o batxillerat, i també el jovent que iniciï estudis universitaris. L’ajut es destina a l’alumnat d’entre 16 i 22 anys que iniciï el primer curs dels nivells esmentats.

Per optar a les beques cal complir diversos requisits: en primer lloc, estar empadronat/da a Sant Vicenç dels Horts i haver presentat la sol·licitud de beca al Ministeri d’Educació per al present curs escolar. En segon lloc, cal que el nucli familiar no superi un llindar determinat d’ingressos bruts. Per últim, cal acreditar que no es rep cap altre ajut municipal, ja sigui directe o a través d’entitats socioeducatives del municipi. Trobareu tota la informació a la guia d’ajudes socials 2020

La regidora d’Educació, Patricia Higueras , ha explicat: “ Aquest curs és molt complicat a causa de la pandèmia, i és més important que mai que donem suport al jovent que vol seguir amb els estudis. Destinarem els esforços que calguin a fomentar que l’alumnat pugui formar-se i traçar una bona trajectòria acadèmica i professional ”.

L’import total de la convocatòria és de 15.000 euros, i les beques han d’anar destinades a finançar despeses de transport públic o privat, drets de matrícula o material (llibres, calculadores i ordinadors personals). Les sol·licituds es poden presentar del 12 de gener al 9 de febrer.

Properament trobareu al web municipal les bases de la convocatòria, on podreu ampliar la informació.

Last update 21.01.2021 | 11:46