|
 

Serveis Municipals planta 115 arbres a tot el municipi per millorar els espais verds i crear entorns saludables

Divendres, 5 de març de 2021 a les 16:38
  • Les tasques de replantació es van suspendre l’any passat arran de les restriccions per la pandèmia

Els Serveis Municipals han enllestit la tasca anual de reposició i plantació nova d’arbrat a Sant Vicenç dels Horts. En concret s’han replantat 115 arbres, majoritàriament espècies que s’adapten molt bé al territori com els ametllers, les pruneres bordes, les moreres, els til·lers o els hibiscs. han Alguns dels espais on s’han fet aquestes tasques són: el parc de l’Aurora, el carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, la carretera de Sant Boi, el carrer d’Àvila, l’avinguda Central de Sant Antoni o el carrer de Bécquer.

Normalment el replantat es fa a finals d’hivern, per tal de garantir que els arbres estiguin preparats per l’arribada de la primavera i arrelin bé. L’any passat aquestes tasques es van haver de suspendre pel decret d’Estat d’Alarma i el confinament, i els Serveis Municipals s’han hagut d’esperar tot un any per poder reprendre l’actuació.

La regidora d’Espai Públic i Serveis Municipals, Mireia Vergés , ha destacat: “ La cura dels espais verds és important per a la salut de totes i tots, per gaudir de l’espai públic i tenir una ciutat equilibrada amb zones de lleure i distensió. Els Serveis Municipals fan una feina fantàstica cada any mantenint l’arbrat en bones condicions ”.

Last update 05.03.2021 | 16:40