|
 

Nova convocatòria d'ajudes al lloguer d'habitatges per a majors de 65 de anys

Dimecres, 17 de març de 2021 a les 10:42
  • La persona sol·licitant ha de ser titular del contracte d’arrendament de l’immoble, i que aquest sigui la seva residència habitual
  • La sol·licitud es pot fer de manera telemàtica o bé amb cita a través del SIAC (carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 105-113), abans del 30 d’abril

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha fet pública una nova convocatòria de subvencions al lloguer d’habitatges, que estan destinades a les persones majors de 65 anys. Fins el 30 d’abril està obert el termini de presentació de sol·licituds.

La regidora d’Habitatge, María Peláez , ha explicat: “ Des de l’Oficina local d’Habitatge s’ofereix informació i assessorament sobre totes les convocatòries municipals i d’altres administracions. Es fa una feina d’atenció integral molt important, totes les persones interessades en aquesta i altres qüestions tenen a l’abast aquest servei propi de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ”.

La quantia mensual de la subvenció es determina per la diferència entre l’import del lloguer (lloguer concertat) i l’import que hauria de pagar (lloguer just) Si l’import de l’ajut és igual a l’import de la renda de lloguer, la quantia de la subvenció serà del 40% de l’import de la renda de lloguer, amb un màxim de 2.400€ anuals per habitatge, amb un màxim de 200 € i un mínim de 20 € mensuals depenent del resultat dels càlculs abans exposats, i s’atorga per a l’any de la convocatòria. Consulteu les bases de la convocatòria .

Les sol·licituds hauran de presentar-se presencial o telemàticament. En primer lloc, les persones interessades poden presentar la sol·licitud en persona al SIAC (carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 105 – 113, Can Comamala), sempre amb cita prèvia . En segon lloc, es pot fer el tràmit telemàtic al web de la Generalitat de Catalunya en aquest enllaç .

Cal recordar que les resolucions de la convocatòria es publicaran a l’E-Tauler i es comuniquen via SMS, així que les persones que sol·licitin les ajudes hauran d’estar atentes per si cal fer alguna rectificació o al·legació.

Per a més informació, podeu contactar amb l’Oficina d’Habitatge mitjançant la bústia de correu habitatge@svh.cat , o bé telefònicament al 936 029 200 ext. 4389 o 4377. Per ser atesos presencialment cal demanar cita prèvia.

Last update 19.03.2021 | 13:20