|
 

La Volta Ciclista a Catalunya 2021 suposarà diverses afectacions a la mobilitat a Sant Vicenç dels Horts

Dilluns, 22 de març de 2021 a les 12:52
  • La prova esportiva passarà pel municipi el 24 i el 28 de març, fet que implicarà talls al trànsit de la carretera de Sant Boi i de la N-340, respectivament

La històrica prova esportiva de La Volta Ciclista a Catalunya tornarà a passar enguany per Sant Vicenç dels Horts. En concret, hi haurà dues etapes que tindran afectació al municipi:

  • Dimecres 24 de març , 3a etapa: pas per la ctra. BV-2002, de Santa Coloma a Pallejà, entre les 12 i les 12.15 h aproximadament.
  • Diumenge 28 de març , 7a etapa: pas per la N-340, de Molins de Rei a Cervelló, entre les 11 i les 11.15 h aproximadament.

Això, com és obvi, provocarà afectacions a la mobilitat, atès que es tallaran les vies esmentades i els seus accessos per deixar pas lliure a la corrua d’esportistes i vehicles tècnics i d’assistència.

Afectacions del dimecres 24 de març

Hi haurà una quarantena de voluntaris i voluntàries que vetllaran pel bon funcionament de la prova, conjuntament amb la Policia Local, les agents cíviques i el voluntariat de Sant Vicenç en Xarxa. S’instal·laran cartells als extrems de la carretera de Sant Boi per informar del tall, i s’avisarà de l’afectació a escoles, la Vailet, les empreses, els Centres d’Atenció Primària i a la pagesia.

La Policia Local prioritzarà les cruïlles més complicades, com c. Primer de Maig, c. Prat de la Riba, c. Ramon Poch, c. Pas del Llop, c. Àngel Guimerà, c. Antoni Mampel, c. M. Déu de Núria, c. Llobregat, c. Agricultura i c. Barcelona. Els Mossos d’Esquadra es faran càrrec de les cruïlles fora del nucli urbà.

Afectacions del diumenge 28 de març

Serà molt menor atès que no passarà pel centre del municipi, i serà gestionada pels Mossos d’Esquadra amb el suport de la Policia Local. S’afectarà puntualment el pas dels autobusos, que hauran d’esperar el pas dels esportistes abans de continuar amb el seu trajecte habitual.

Last update 22.03.2021 | 12:57