|
 

L'Ajuntament incorpora dues persones a la Brigada Municipal per reforçar el manteniment de l'espai públic

Dimecres, 24 de març de 2021 a les 09:46

La plantilla de la Brigada Municipal compta des d’aquest mes de març amb dues persones més. L’Ajuntament ha contractat dos operaris a través d’una borsa de treball d’oficials de tercera polivalents per reforçar el servei. Els nous treballadors faran tasques d’adequació i manteniment de la via pública, edificis, equipaments municipals, mobiliari urbà, jocs infantils, entre d’altres.

D’aquesta manera, es garanteix el nivell tècnic de les instal·lacions i es prevenen possibles avaries, ja que el personal nou reforçarà la tasca d’altres companys del servei o realitzaran actuacions senzilles de manteniment.

En aquest sentit, la regidora de Serveis Municipals, Mireia Vergés , assegura que “ el perfil polivalent dels nous oficials ens permet realitzar amb més rapidesa les tasques de manteniment habituals de la Brigada Municipal ”. “ Reduïm el temps d’execució de les tasques i, per tant, l’afectació a la ciutadania i, alhora, assolim una distribució del personal municipal més eficient i eficaç ”, afegeix Vergés. Així doncs, el Govern Municipal continua millorant els serveis de l’Ajuntament per garantir la conservació de l’espai públic i que tots els barris siguin de primera, dignes, segurs, nets i adaptats per a tothom.

Last update 24.03.2021 | 09:48