|
 

Es reprèn el servei de transport públic pel carrer de Burgos

Divendres, 26 de març de 2021 a les 16:01
  • La línia SV1 no hi podia circular i, després de les proves de seguretat pertinents, s’ha aprovat que els autobusos hi tornin a passar

Des de fa uns dies s'ha restablert la circulació de vehicles al c. de Burgos, en el tram entre els carrers de Badajoz i Benicarló. Des que es va tallar el carrer, la línia SV1 del Santvibus circulava desviada per l'av. del Ferrocarril, itinerari habitual de la línia SV2. En aquest temps es va procedir a la renovació de dos autobusos de la flota del transport urbà, de característiques i dimensions diferents als vehicles anteriors.

En les proves realitzades abans de la seva posada en servei no es va poder circular pel c. de Burgos (ja restava tallat a la circulació), i per això es va preveure amb la companyia fer unes proves sense passatge per aquest carrer, per tal de revisar les pendents i els girs, prèviament a la represa del servei amb passatgers i per assegurar la correcta circulació dels nous autobusos.

El regidor de Mobilitat i Transport Públic, Antolín Jiménez , ha explicat: “ La represa de la normalitat pel carrer de Burgos és una bona notícia. S’ha millorat la via per a la confortabilitat del veïnat, i ara amb les proves pertinents els autobusos hi poden circular amb total seguretat ”. Els elements situats davant del número 49 del carrer continuen ubicats, ocupant parcialment una de les voreres, i continua hàbil el pas alternatiu. Per aquest motiu es demana precaució especial per circular per aquest punt.

Canvis en l’estacionament

Al c. de Burgos, en el tram entre els carrers de Badajoz i Albacete, hi ha pintades en la calçada -a les corbes- unes graelles de color groc, i s’ha instal·lat senyalització vertical de prohibició d'estacionament, per tal de garantir el gir del bus urbà i dels camions de recollida de residus.
L'horari de la prohibició d'estacionament és el següent:

• De dilluns a divendres, de 7 a 22.30 h, i dissabtes, de 8.30 a 21 h (per gir bus)
• I de 0-24 h, en el cas de la corva front el núm. 49 (per gir bus i per gir camions RSU en horari nocturn)

Last update 26.03.2021 | 16:05