|
 

8 medalles per l'Handbol Sant Vicenç al Campionat de Seleccions

Dijous, 25 de gener de 2018 a les 12:40
  • El campionat va tenir lloc del 2 al 7 de gener a Vigo i Pontevedra

La primera setmana del mes de gener va tenir lloc a Galícia el campionat de Seleccions on el Club Handbol Sant Vicenç va tenir una àmplia participació amb la Selecció Catalana amb 5 esportistes, un tècnic i dos fisioterapeutes.

En l’apartat de jugadores a la categoria juvenil el club vicentí estava representat per Martina Espachs, Sara Moles i Miriam Martín que es feien amb la medalla de plata desprès de perdre davant la Selecció de Madrid.

A la categoria cadet femenina va estar representada amb Marta Siñol i Júlia Nuez que aconseguien la medalla d’or en vèncer a la Selecció de Madrid.

A la categoria cadet masculina el director tècnic del club Josep Maria Mestre, i el fisioterapeuta del club Ramon Gracia aconseguien la medalla d’or. La selecció cadet comptava amb David Sotillo jugador vicentí que milita al FC Barcelona.

Per últim a la categoria infantil va comptar amb Xavi Bosch fisioterapeuta i jugador del sènior masculí que es feia amb la medalla d’or després de vèncer a la final a la Selecció d’Andalusia.

Last update 07.02.2018 | 09:49